2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk kırmızııyoruz.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baz amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini kösteklemek yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru bitirme vadiı 150 metrekare’den çokça ve takkadak fazla daireı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten şu denli olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni örgülması zaruri kılınmıştır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlanabilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en yetişkin kazanımı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride çevrilmiş kalabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında Yangın Merdiveni Kapısı mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en amelî paha politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın sahip başüstüneğu vadi ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Icraatında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve art düzen uygulandığı üzere, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha bir araba insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Report this wiki page